Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vinterjazz 2022: Sarah Elgeti Quartet

3. February 2022 @ 17:00 CET

100 kr.

Oplev en hyggelig eftermiddags-jazz kl. 17.00 hvor Sarah Elgeti Quartet sætter gang i caféen og starter Vinterjazz 2022-festivallen med et brag!

Koncerten koster 100 kr. per person, inklusiv et valgfrit glas øl, vin eller bobler. Da vi har begrænset antal pladser, er det nødvendigt at booke plads på forhånd. Skriv derfor en mail til boa@cphhostel.dk med dit navn og antal personer som ønsker at deltage.

“Aaaaahhhhhh: Dansk saxofonists nye plade er ren massage til den mentale muskulatur” —Henrik Palle, Politiken (DK)

“… lynende intelligent og utrolig cool New Nordic Jazz” —Der Spiegel (DE)

“A fluid improviser with bold tone, wide-ranging tastes and a penchant for melody” —Bill Milkowski, JazzTimes Magazine (US)

Disse citater er bare nogle af de mange entusiastiske presseudsagn Sarah Elgeti Quartet har modtaget – ikke mindst i forbindelse med udgivelsen af de to studiealbums “Into the Open” og “Synchronize”. Førstnævnte blev bl.a. nomineret til en Danish Music Award i kategorien Årets Nye Jazznavn. Det nye album “Dawn Comes Quietly” udkom i Danmark i september 2019 og med worldwide release i februar 2020. Man henrykkes og inspireres ved at høre inciterende og fortryllende nyskabelser i Sarah Elgetis kompositioner både klang- og karaktermæssigt med en udvidet besætning. Elgeti tager her bl.a. afsæt i egne digte, der kredser om de arketypiske nordiske og græske mytologiske fortællinger om livets rejse.

Musikken er nutidig jazz, der forener det lyriske udtryk med det pågående og ekspressive. De mange forskelligartede indtryk fra Sarahs liv som rejsende afspejler sig i ensemblets stilistiske bredde: Fra bløde ballader over funky latin grooves til bebop-inspirerede swingnumre og skæve taktarter. Siden udgivelsen af “Into the Open” har bandet spillet et hav af koncerter, og begejstrede anmeldelser er kommet ind fra DK, US, UK, IT, JP, BR og DE, hvor bandet også har været på succesfulde turnéer …

Line-up:
Sarah Elgeti (saxofon, fløjte & basklarinet)
Catrine Frølund (piano)
Anders Krogh Fjeldsted (bas)
Kristoffer Juel (trommer)

Details

Date:
3. February 2022
Time:
17:00 CET
Cost:
100 kr.
Website:
https://jazz.dk/vinterjazz-2022/koncerter/66260/

Venue

BAR50
H.C. Andersens Boulevard 50
1553 København V, Danmark
+ Google Map