Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sarah Elgeti Quartet

31. May 2022 @ 20:00 CEST

125kr.

“Aaaaahhhhhh: Dansk saxofonists nye plade er ren massage til den mentale muskulatur” —Henrik Palle, Politiken (DK)

“… lynende intelligent og utrolig cool New Nordic Jazz” —Der Spiegel (DE)

“A fluid improviser with bold tone, wide-ranging tastes and a penchant for melody” —Bill Milkowski, JazzTimes Magazine (US)

Disse citater er bare nogle af de mange entusiastiske presseudsagn Sarah Elgeti Quartet har modtaget – ikke mindst i forbindelse med udgivelsen af de to studiealbums “Into the Open” og “Synchronize”. Førstnævnte blev bl.a. nomineret til en Danish Music Award i kategorien Årets Nye Jazznavn. Det nye album “Dawn Comes Quietly” udkom i Danmark i september 2019 og med worldwide release i februar 2020. Man henrykkes og inspireres ved at høre inciterende og fortryllende nyskabelser i Sarah Elgetis kompositioner både klang- og karaktermæssigt med en udvidet besætning. Elgeti tager her bl.a. afsæt i egne digte, der kredser om de arketypiske nordiske og græske mytologiske fortællinger om livets rejse.

Musikken er nutidig jazz, der forener det lyriske udtryk med det pågående og ekspressive. De mange forskelligartede indtryk fra Sarahs liv som rejsende afspejler sig i ensemblets stilistiske bredde: Fra bløde ballader over funky latin grooves til bebop-inspirerede swingnumre og skæve taktarter. Siden udgivelsen af “Into the Open” har bandet spillet et hav af koncerter, og begejstrede anmeldelser er kommet ind fra DK, US, UK, IT, JP, BR og DE, hvor bandet også har været på succesfulde turnéer …

Line-up:
Sarah Elgeti (saxofon, fløjte & basklarinet)
Nils Raae (piano)
Anders Krogh Fjeldsted (bas)
Henrik Holst Hansen (trommer)

Details

Date:
31. May 2022
Time:
20:00 CEST
Cost:
125kr.
Website:
https://www.dexter.dk/event/sarah-elgeti-quartet/

Venue

Musikhuset Dexter
Vindegade 65
Odense C, 5000 Denmark
+ Google Map
Phone
63 11 27 28